tako 2-3 partije i uzo awp i tu poceo isto fragam..u svakom slucaju tek sto sam uso..nije proslo ni 5-6 partija imo sam skor oko 15-0 i dobio sam ban!~
hvala:)~
TotalWar-Gaming NOVI DOMEN www.totalwar-gaming.re.rs Registrujte se ! :)
e ovako to je bilo na dd2_long znam...igro je tada i ban3 na drugi nick...brate nisam tebe hteo da banujem,nego onog sto je koristio nick Madjar i vredjo mi kevu...kuco sam amx_bann da,posto je on promenio u ime "da"...al tacno kad sam to ukuco on je izaso a ti dobio ban nzm sto...iii kao 1 sto trazis demo uospte kad nisam bio u spectu nije bilo potrebe posto nisi sumnjim....jbg sry nisam hteo tebe :S i ne znam sto je tebe ban :/ el moguce da je zbog onog "jeDAn " u nicku sto imas? daj Ip skinuce ti BAn i meni admina ako zelis nije frka -.-piCacHo.O^^ ::Igro sa nickom "ajmo jedan backflip" i prvo kreno dezertom malo pljas pljas..tu se admin vec smorio..
tako 2-3 partije i uzo awp i tu poceo isto fragam..u svakom slucaju tek sto sam uso..nije proslo ni 5-6 partija imo sam skor oko 15-0 i dobio sam ban!~
hvala:)~
heh to "ma..." je bilo kad si nam 2 opicio head sa glockom i ovaj sto igro sa tobom je reko da imas cit ja sam mu reko "nema,igraj..." i on onda nes dobacio pa sam mu ja samo reko ma... nije za tebe nista...stwarno nisam imo nameru da tebe banujem.pa bi zamolio HEAD admine da skinu ban posto je dyn (ja nemogu) i ako PiCacho zeli da mi se skine admin,nema frke moja greska priznajem,al nije namerno :/piCacHo.O^^ ::ma dobro to je potpuno ne bitno..
ne moras ti da budes u specu da bi me snimao. ~
i neki bane mi je reko posle nekog heada "ma.."
pito sam ga na sta misli i nije odg..tako da jbga..gresi covek.
80.93.254.12
hvala.
ma ban3 nisam ja kuco amx_banmenu nego bas amx_bann "da" posto je onom liku nick bio "da" al ne kontam sto je ban dobio ovaj sa skroz drugim Nickom,jedino resenje mi pada na pamet da je zbog ono "da" u jeDAn :/Ban3^ ::Ma znamo da ti nemas cit mojne se cimas oko toga.Nego znas kako lik je taman izasao i ti si zauzeo njegovo mesto na listi i on stisno da ga ban i ti ispao ...gresi se jbg.Nadam se da ces mu oprostis .ZoP uzivaj !
reko sam head adminima da ti skinu,valjda ce to brzo uraditipiCacHo.O^^ ::ma niko netrazi da ti se skida admin ako si slucajno pogresio..sledeci put uqcaj full nick pa nece dotji do greske;)~
ps...jos nisam odbanovan!
Da jeste!Reinstaliraj cs pa udji to nije tesko