E ovako posto sam primetio da dosta "novix admina" na serveru postavljaju pitanje kako da snime demo ! Posto me mrzelo da im govorim na server evo ovde cu da postujem pa ce im valda pomoci . Prvo da bi snimili demo morate otvoriti consolu ,da bi ste aktivirali opciju snimati ,morate u consolu ukucati rec:record.Posle toga odaberete ime demo-a ,ime demoa stavljate uglavnom ime igraca kojeg snimate,znaci u consoli se kuca :record ime igraca.Naprimer:Record Ban3^.Da bi ste snimili demo to nije dovoljno jel to nece snimati igraca po kojem je nazvan demo nego vi morate da odete u spectacors i da gledate tacno tog igraca kojeg ocete da snimite ...znaci u ovom primeru mene.Kada ste zavrsili sa snimanjem samo treba izaci iz igre tj disconnect i demo ce se stopirati i automatski napraviti u vasem cs strike folderu pod imenom koji ste vi dali u ovom primeru ime demo-a ce biti Ban3^.
Napomena:Pokusajte da demo bude sto kraci zato sto dosta zauzima i meni nekada izbaci iz igre ako predugo snima.Ovo je sve sto treba da znate o record demo.
Napomena:Pokusajte da demo bude sto kraci zato sto dosta zauzima i meni nekada izbaci iz igre ako predugo snima.Ovo je sve sto treba da znate o record demo.