de_dust
de_dust2
de_inferno
de_cbble
de_nuke
de_train
de_tuscan
de_aztec
de_clan1_mill
de_clan2_fire
de_dust4forever
-Moj drugi predlog da se sreze lista admina...
po meni ljudi koji nisu vredni admina:
belphegor (i ako mi je drugar svi misle isto kao i ja da ima wh i zato rusi ugled servera)
Tara (devojcica nezna da koristi komande i nije pravi admin ona vise igrac)
SatyricoN (decka nikad nema na serveru)
Re[v0l]ution (i ako mi je drugar decko nije za admina a i nije neki igrac realno)
sex-bomb.mp4 (decko jeste redovan al nije pravi admin ja mislim da on treba da bude VIP da ima slot i to je to i nije neki igrac)
KROM (njega samo treba opomenuti da bude redovan jer je vrh admin i vrh igrac KROME ja te molim da budes redovniji da nebi usao u listu)
trebaju nam novi admini koji znaju da igraju i da koriste admine....molim predloge...
moj predol Rainey (decko igra iz igraonice nema cit moj je drugar proveren igra samonm cw tako da)
-Moj treci predlog je da se napravi cw server...
Cw server da se koristi za potrebe svih admina koji bi ga placali (ja prvi) treba da napravimo klan od nas admina i da igraci koji su jako dobri i udju u klan treba da dobiju admine ako su redovni na serveru...
Klan treba da sacinjavaju svi admini al da se zna prva petorka...
-Moj cetvrti predlog je da se prosiri server....
Da se prosiri server i da svi krenemo redovno da placamo...ja cu krenuti od sebe jer sam ja naj neredovniji ali kad se prosiri i kad se uzme cw treba to sve da pokrijemo...
Slotovi se trebaju prodavati i od toga da se placa i takodje buduci admini to moraju da placaju....
-Moj peti predlog je da se organizuje druzenje admina jednom mesecno...
Ovo pricam iz razloga da bi se svi upoznali i prosirili nase druzenje jer samo tako cemo brze napredovati...
Na tom druzenju mozemo da se delimo u vise lan ekipa i da pikamo cs do kasno u noc...
Druzenje se treba odrzavati u Novom Sadu jer je vecina admina odavde i head admini su odavde...
Head admine molim da sa hostingom srede malo server da manje laguje nek im zaprete da nece placati jer to je izgleda jedini nacin da srede to...Molim sve admine da se sto pre oglase i da sto pre ovo resimo jer cemo tako brze i napredovati...Unapred hvala....vas voljeni Gille pro player
ps:admini izbegavajte svaku ne potrebnu prepirku sa igracima koji su prethodno gag kick ban jer to nije vas posao vec admina sa kojima imaju problem a njima sta nije jasno nek pitaju na forumu ili tog admina ako je prisutan....