aj u zdravlje..
+4
Ban3^
Powerslave
Baneee
milos_23blok
8 posters
hehe ovo postaje smesno
milos_23blok- Aktivni Clan :)
- Broj poruka : 89
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°1
hehe ovo postaje smesno
ov postaje pravi cirkus...sto ne date babi vasoj admina..to bi bilo najbolje....protiv ovih admina novih nemam nista ovako licno ok su likovi to sve stoji...ali brate...ima vas 15...kolko vec...i josh dajete neiskusnim ljudima admina...vi ste admina mnogo neozbiljno shvatili....dajete ljudima koji ne znaju da udju na 4um.....a kamoli da zna AMX komande...necu reci imena..vi znate sami ko su i sta su....samo skrecem paznju nista nemam protiv njih....ali ako je admina neko dobio zbog stalne redovnosti na serveru....to znaci...sada...moja baba igra stalno a nema pojma...i igra i igra...i vi joj date admina....
aj u zdravlje..
aj u zdravlje..
Baneee- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 701
Godina : 31
Datum upisa : 25.08.2008
- Post n°2
Re: hehe ovo postaje smesno
nego nam ti lepo reci na koga to mislismilos_23blok ::ov postaje pravi cirkus...sto ne date babi vasoj admina..to bi bilo najbolje....protiv ovih admina novih nemam nista ovako licno ok su likovi to sve stoji...ali brate...ima vas 15...kolko vec...i josh dajete neiskusnim ljudima admina...vi ste admina mnogo neozbiljno shvatili....dajete ljudima koji ne znaju da udju na 4um.....a kamoli da zna AMX komande...necu reci imena..vi znate sami ko su i sta su....samo skrecem paznju nista nemam protiv njih....ali ako je admina neko dobio zbog stalne redovnosti na serveru....to znaci...sada...moja baba igra stalno a nema pojma...i igra i igra...i vi joj date admina....
aj u zdravlje..
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°3
Da,reci konkretno
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°4
Znam ja na koga misli ,uglavnom pricao sa no_controll-om i docice do nekog skidanja malo admina posto stvarno nas ima previse ...uglavnom sto ti kazes da ima 15 admina to bi bilo oke posto tako svaki server treba da ima ,posto kada je skola onda jbg...a nas ima vise tako da ce se mozda nekim sadasnjim adminima skinuti ! xD
- Post n°5
napr: Meni ? ^^Ban3^ ::Znam ja na koga misli ,uglavnom pricao sa no_controll-om i docice do nekog skidanja malo admina posto stvarno nas ima previse ...uglavnom sto ti kazes da ima 15 admina to bi bilo oke posto tako svaki server treba da ima ,posto kada je skola onda jbg...a nas ima vise tako da ce se mozda nekim sadasnjim adminima skinuti ! xD
- Post n°6
ne nisam pricao nisakim.....nego sam sam video da pojedini admini su mnogo neozbiljni....necu da navodim imena...nije bitno....a to ko ce kome da skine admina..ja nemam nista s tim....samo sam spomenuo....ove NOVE
- Post n°7
Ne baneee nube XD !
- Post n°8
Aha,ok onda sam skontao ko bi mogao
- Post n°9
uf ja sam matori ^^
- Post n°10
Stfu!^^
- Post n°11
ma znate vi koji su..nisi baneeee ti medju njima ne brini se...
Apologize:)Rainey- Napredni Clan :)
- Broj poruka : 28
Datum upisa : 23.12.2008
- Post n°12
ma dajte meni admin............ja sam iskusan..................haha salim se.............
LAZAR- Aktivni Clan :)
- Broj poruka : 87
Datum upisa : 09.11.2008
- Post n°13
Milose milose
milos_23blok ::ov postaje pravi cirkus...sto ne date babi vasoj admina..to bi bilo najbolje....protiv ovih admina novih nemam nista ovako licno ok su likovi to sve stoji...ali brate...ima vas 15...kolko vec...i josh dajete neiskusnim ljudima admina...vi ste admina mnogo neozbiljno shvatili....dajete ljudima koji ne znaju da udju na 4um.....a kamoli da zna AMX komande...necu reci imena..vi znate sami ko su i sta su....samo skrecem paznju nista nemam protiv njih....ali ako je admina neko dobio zbog stalne redovnosti na serveru....to znaci...sada...moja baba igra stalno a nema pojma...i igra i igra...i vi joj date admina....
aj u zdravlje..
pa.........dobro.........si............ti...........reko..........i.........ja.........se..........slazem..........(p.s i moja baba) a za amx znam ia ja amx_ban [minutes] [authid or ip] [reason] 1
amx_banid [minutes] [name or #userid] [reason] 1
amx_banip [minutes] [name or #userid] [reason] 1
amx_banmenu - displays ban menu 1
amx_unban [authid or ip] 1
........amx_kick [name or #userid] [reason] 1 2
amx_kickmenu - displays kick menu 1 2
amx_leave [tag] [tag] [tag] [tag] 1 2
amx_slap [name or #userid] [power] 1 2
amx_slapmenu - displays slap/slay menu 1 2
amx_slay [name or #userid] 1 2
amx_map [mapname] 1 2
amx_mapmenu - displays changelevel menu 1 2
amx_votemapmenu - displays votemap menu 1 2
..............................................................................xDDDDDDDDDDD
- Post n°14
Sto si to pisao koga briga ?sto si morao to da kopirash!?
- Post n°15
dokazao si da si bot...isao si copy/paste.....to ne znaci da ih znas....znati znaci znati ih napamet..neces ti svaki put spustati counter i ici u paint ili word da bi procitao komandu.pa se vracao u cs....da bi ih ukucao.....
[SWB] deus_ex_vu*- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 334
Godina : 39
Datum upisa : 25.09.2008
- Post n°16
Milose u pravu si, podrzavam te... Bas juce jedan admin mi kaze ovaj ima cit banuj ga! Ja kazem pa snimi demo na kojem se vidi da ima WH pa ga ti banuj kad si ga vec pratio, a on mi kaze- kako se snima demo... LoL... A najgore sto lik nema nista... Msm kakve ima veze ako je neko redovan igrac ako ne zna ni jednu AMX komandu, ne zna cak ni demo da snimi, a kamoli da prepozna citera...
LAZAR- Aktivni Clan :)
- Broj poruka : 87
Datum upisa : 09.11.2008
- Post n°17
Mislim stravno
haahahahahahahaahhaahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahah milose stvarno si loodmilos_23blok ::dokazao si da si bot...isao si copy/paste.....to ne znaci da ih znas....znati znaci znati ih napamet..neces ti svaki put spustati counter i ici u paint ili word da bi procitao komandu.pa se vracao u cs....da bi ih ukucao.....
- Post n°18
Nema veze deus nemoj njega ... jedan mi je od boljix drugova pricao sam sa vladom i naucicu ga sve kada odem kod njega ove nedelje!
Nem1xXx- SuperForumas :D
- Broj poruka : 122
Godina : 29
Datum upisa : 27.12.2008
- Post n°19
Ju pa i ja znam da snimin demo.
Nem1xXx- SuperForumas :D
- Broj poruka : 122
Godina : 29
Datum upisa : 27.12.2008
- Post n°20
Milose nece on stalno spustati countere nego ce on da ih smanji a pored njih ce da stavi te komande pa kad zatreba samo copy/paste i to je to.Sto bi stalno spusto i podizo kad je ovako lakse
Apologize:)Rainey- Napredni Clan :)
- Broj poruka : 28
Datum upisa : 23.12.2008
- Post n°21
joj kaki ste botovi majke mi ......deus braca.....poduci ih malooooooooo.........omg.....smesni ste jeboteee..........samo se svadjatee.......ccccc....ako tako nastavite.......propascete samo tako znaciiii........daj iskulirajte to....
- Post n°22
E ,oke svatili smo sve sto ste hteli da kazete za admine ,kraj teme .Tema u kantu ,ok?
- Post n°23
ne ide tema u kantu.......deus... tome ti pricam..pre neki dan...liku daje PREKO adminskih slova UPOZORENJE da gasi aim+wh.....a lik ima solidan skor...a i josh sam ga ja gledao....i lik nema nista.....isti slucaj sa v0d0-om....JEDAN admin kaze v0d0-u ovaj lik ima cit....v0d0 kaze pa snimi ga i ti si admin...i ovaj lik kaze nesto ne moze i ode.....msm stvarno....jos jednom kazem...nemam nista protiv njih licno...ali ovako kao admini..msm...shvatate poentu?!
- Post n°24
Skrnavite server ovako!!
Sve probleme cemo srediti u admin sobi!
Hvala!
Tema u kantu!
Sve probleme cemo srediti u admin sobi!
Hvala!