Vozi cale sina i njegovu devojku i cale otvori prozor i pita sina "sine jeli ti duva " Ma jok cale ljubimo se xD
voze se muja i hasa sa 2riba i sada muja vozi i otvori prozor i kaze haso jeli ti "puse" ma ne obe spavaju
zasto fica ima grejace sa spoljanje strane na gepeku ""da kada ga neko gura nesmrznu mu se rike"
zasto fica ima brisace sa unutraslnje strane "'PU JEBoOTE OPET NERADI ""(za debile da brsie pljuvacku)
pita muja hasu haso oces sah da igram fali mi jedan konj za igru " ahh xD
pitaju bosanca da nabroji 7 zivotinja krene on ::vuk,lisica i 5 medveda
u vrticu pita beba "bebu pirocanca: sta radis jedem keks , daj malo "spavam spavam" xDDDDDDDDDD
NAJ VIC !!!!!!
cuvali ovce albanac i srbin na kosovu i nadju zlatnu ribicu i kaze albanac posto sam jaci ja imam 3 zelje a ti samo 1 zelju !! kaze ribica ajde ti prve 3 zelje
prva:da kosovo bude nezavisno,
druga:da se sve srbi isele iz kosova
treca:da se ogradi kosovo sa velikim zidom
Kaze SRBIN:jeli taj zid propusta vodu "kaze ribica NE" TEK srbin na to SIPAJ VODU !!!! x)
znate da chuk norris zna da igra cs bez misa
Idu ulicom deda mraz ,, pametna plavusa i plavusa a naicu na 1000 $ i ko ce da uzme obicna plavuse jer pametna plavusa i deda mraz nepostoje !!
sta se dobije kada se spoje zmija i jez ?"2metra bodljikave zice !
voze se muja i hasa sa 2riba i sada muja vozi i otvori prozor i kaze haso jeli ti "puse" ma ne obe spavaju
zasto fica ima grejace sa spoljanje strane na gepeku ""da kada ga neko gura nesmrznu mu se rike"
zasto fica ima brisace sa unutraslnje strane "'PU JEBoOTE OPET NERADI ""(za debile da brsie pljuvacku)
pita muja hasu haso oces sah da igram fali mi jedan konj za igru " ahh xD
pitaju bosanca da nabroji 7 zivotinja krene on ::vuk,lisica i 5 medveda
u vrticu pita beba "bebu pirocanca: sta radis jedem keks , daj malo "spavam spavam" xDDDDDDDDDD
NAJ VIC !!!!!!
cuvali ovce albanac i srbin na kosovu i nadju zlatnu ribicu i kaze albanac posto sam jaci ja imam 3 zelje a ti samo 1 zelju !! kaze ribica ajde ti prve 3 zelje
prva:da kosovo bude nezavisno,
druga:da se sve srbi isele iz kosova
treca:da se ogradi kosovo sa velikim zidom
Kaze SRBIN:jeli taj zid propusta vodu "kaze ribica NE" TEK srbin na to SIPAJ VODU !!!! x)
znate da chuk norris zna da igra cs bez misa
Idu ulicom deda mraz ,, pametna plavusa i plavusa a naicu na 1000 $ i ko ce da uzme obicna plavuse jer pametna plavusa i deda mraz nepostoje !!
sta se dobije kada se spoje zmija i jez ?"2metra bodljikave zice !