dode v0d0h0d1c^ a.K.a na rikosher fun i ja mu kazem de si vodokotlic jel iz zezancije jel neznam da kazem, njegov nick i on meni ovako :*DEAD* v0d0h0d1c^ : ti jebem mater ustasku nepismenu !!!!i jos je bilo toga al nisma kopirala sve jel mislim da je ovo sasvim dovoljno...a na fanu imam dva nika pod kojim sam admin LARISA I Dying Bride i bila sam pod nikom Dying Bride....da bi ja sada usla na total pod nikom Dying Bride a on uso unutra i poceo da se preti na koliko ja ocu ban..ja njemu kazem na koliko zelis ....i on pred dva hed admina meni da kick?koji je razlog?jel si ti meni jebao mater ustasku na fanu a ja ti nisam ni rijec rekla i da bi se ti meni prijetio kada ja udem na total jel si zasluzeno dobio ban koji nisi ni ispostovao!...to sto si ti dobio ban na fanu nemas prava da se ti meni pretis kad ja dodem na total na koliko ja ocu ban...DA SAM TI JA NADREDENA ISTE SEKUNDE BI TI SKINILA ADMINA!!!a da ne spominjem prethodnu glupost sta si me bano jel je tebi bio los dan!dobro pa sam dovoljno pametna pa znam kako da ga maknem!a ja kad ti spicim dinamicki ban nes ga moc skinit sigurno!!sa ovakim adminima cete jako daleko dogurat sad jesam bezobrazna i bit cu bezobrazna jel moram trpit takve gluposti od nekog djeteta!djaba sta vam je pun server kad imate lose admine koji se samo kurce..dovoljno sam se trudila ooko plugina da vam pomognem i nakraju ja svaki puta kad udem na server imam problema!netrazim da se prema meni postupa da sam bog i batina..ja sma obicna igracica kao i svi drugi ali ovako sta ja nemoram trpit!i to svaki puta sa jednim te istim adminom!ide mi vise na k***c..
eto toliko od mene!!!!
SVAKA CAST DRUGIM ADMINIMA NISTE SVI ISTI!!!odma da kazem
evo lepo da se vidi : :*DEAD* v0d0h0d1c^ : ti jebem mater ustasku nepismenu
eto toliko od mene!!!!
SVAKA CAST DRUGIM ADMINIMA NISTE SVI ISTI!!!odma da kazem
evo lepo da se vidi : :*DEAD* v0d0h0d1c^ : ti jebem mater ustasku nepismenu