Mnogo sam psovao na mic i na say i slap su me nadam se da se neljute admini kojima sam reko sory
5 posters
izvinjavam se !
LAZAR- Aktivni Clan :)
- Broj poruka : 87
Datum upisa : 09.11.2008
- Post n°1
izvinjavam se !
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Godina : 31
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°2
Re: izvinjavam se !
Naravno da nema ljutnje ,samo nemoj da prica u toku runde na mic posto nije dozvoljeno ,samo na kraju i na pocetku runde.A sto se tice psovki isto nemoj posto to dosta iritira admine a kad jedan pocne da psuje onda drugi mu se pridruze.
Andrey- SuperForumas :D
- Broj poruka : 117
Datum upisa : 19.12.2008
- Post n°3
ban3 brate...mislim da je to pravilo za mic glupo jer, ako si ct i u sred runde padne bomba ti moras na mic reci pala bomba tamo i tamo...brate razmislite..prepravite to pravilo u "Nema pricanja u toku runde o stvarima ne vezanim za igru.." RAZMISLI
[SWB]VUKOVAR- SuperForumas :D
- Broj poruka : 176
Datum upisa : 24.09.2008
- Post n°4
Za te stvari postoje komande poput : need backup. . . itd. . . mic nije potreban za to . . a ako bas zelis da to uradis binduj si dugme da ti izbacije : C4 ovde dolazite!!!Andrey ::ban3 brate...mislim da je to pravilo za mic glupo jer, ako si ct i u sred runde padne bomba ti moras na mic reci pala bomba tamo i tamo...brate razmislite..prepravite to pravilo u "Nema pricanja u toku runde o stvarima ne vezanim za igru.." RAZMISLI
eto . . .
- Post n°5
ja samo kazem da je na svim serverima tako....po meni je to glupo ko... ali ae..kad velis..niko skoro ne cita ta sranja u toku igre
[SWB] deus_ex_vu*- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 334
Godina : 39
Datum upisa : 25.09.2008
- Post n°6
Vidi na svim jakim serverima nema mic-a, idi malo na Maksnet, Terra-u, KGB... A svi bolji igraci citaju i gledaju radar tako da mic na publicu nema potrebe... Kad se igra CW tad se koristi TEAM SPEAK ako igraci nisu u lanu, tad mic koristi i to je to...
- Post n°7
ok..znam ja, ja cu gledam radar i ja cu kazem need backup ali kad igra neki nab, pa mu j vicem pola sata need backup i posle ga na say pitam sto ne dedjes kad te zowem, a on nema pojma ni da sam ga zvao...eto tako, a cesto mi se desi ja kazem follow me a neko od "boljih" igraca kaze roger i onda qrac ne prati me nego ide svojim putem....eto toliko...
Meni smeta zato sto nisu na serveru svi vrh igraci...(cast izuzecima)
Meni smeta zato sto nisu na serveru svi vrh igraci...(cast izuzecima)
LAZAR- Aktivni Clan :)
- Broj poruka : 87
Datum upisa : 09.11.2008
- Post n°8
Moje misljenje
da da ....... a na novi sad alfa mic je dozvoljen (dok sam ja igro igraci su pricali non stop pa cak i psovali ) pre na publicu mic je dozvoljen na pocetku tako ... ja sam reko drugu prati me i kikovome vodohodic^ kaze kada on igra nema mic-a i ja se slazem da to pravilo se ukine jer oni koji igraju na slusalice necuju korake,,,tako dalje,,,[SWB] deus_ex_vu* ::Vidi na svim jakim serverima nema mic-a, idi malo na Maksnet, Terra-u, KGB... A svi bolji igraci citaju i gledaju radar tako da mic na publicu nema potrebe... Kad se igra CW tad se koristi TEAM SPEAK ako igraci nisu u lanu, tad mic koristi i to je to...
P.S:ima debila koji pitaju na mic nekog jesi bio u skoli ,, pa koliko je sati (bio je debil) i tako dalje bisera ...ukinite to pravilo !!!!!!!! a nedirajte ostala