H - ri * I - ki * J - zu * K - me * L - ta * M - rin * N - to *
O - mo * P - no * Q - ke * R- shi * S - ari * T -chi *
U - do * V - ru * W - mei * X - na * Y - to * Z - zi
Ime>>ZIKIRUMEMO
Prezime>>NOKIARIKASHIKURUKIMI
TotalWar-Gaming NOVI DOMEN www.totalwar-gaming.re.rs Registrujte se ! :)
Powerslave ::Hahahhaha xD
Zile Madjar !!!!!
pff mene ovo smorilo,na svakom drugom forumu imas ovo a ocigledno si sa drugog foruma copy/paste...revolution ::A - ka * B - tu * C- mi * D - te * E - ku * F - lu * G - ji *
Ime>>ZIKIRUMEMO
Baneee ::pff mene ovo smorilo,na svakom drugom forumu imas ovo a ocigledno si sa drugog foruma copy/paste...revolution ::A - ka * B - tu * C- mi * D - te * E - ku * F - lu * G - ji *
Ime>>ZIKIRUMEMO
hmm pa slobodno reci,ako ti nesto smeta...al pogledaj prvo sebe !revolution ::Baneee ::pff mene ovo smorilo,na svakom drugom forumu imas ovo a ocigledno si sa drugog foruma copy/paste...revolution ::A - ka * B - tu * C- mi * D - te * E - ku * F - lu * G - ji *
Ime>>ZIKIRUMEMO
I ti si mene smorio,pa cutim...!
ja sam samo dao moj komentar a ti sto si prso zbog toga,samo pokazuje kakvo si Dete mozda si stariji od mene al se ponasas ko dete od 7-8 godrevolution ::E slusaj me KLINAC,mnogo dozvoljavas sebi...Tako da ajde m*s i nemoj da me smaras vise! Jeste copy/paste i sta sad sa tim?! Sta tebe boli qurac sto je copy/paste?! Nisam mislio nista lose sa tom temom sto sam postavio,jos mi i neko DETE sere sad!!! Tako da idi popi mleko i na spavanje....
ban3 sishi ga bweBan3^ ::Ajde smirite te se ,ti si baneee dobio ban zbog ovakvog sranja ,ovoje se smirite inace ban na 1 dan . Necu vise opominjati.
hah darko pofajc pincos jbs to ja aj ti hrame uz aj dovena,alebo ja nebudem ani chodit bas je hlupo ja aj ti nigda nehrame dovena ?!SatyricoN ::Nemojte ga ban bicu i ja banovan pls baneee danas ima da te gazim na cs u igraoni hh ...Ban3 nemoj ga ban ja cu onda pjakati
samo ti cuti neznas ni nasu azbuku al sto je najgore nem pojma ni jaSatyricoN ::Gandra sta mislis kolko su oni ucili azbuku ?
Powerslave ::Da,smirite se....
Revolution donosi ok i kvalitetan sadrzaj na ovaj forum,nije bitno odakle.