OMG koje svadjanje hh...Pa brate nesvadjajte se oko igrice .I zbog was i ja sam imao BAN 1 dan :@ baneee (cccccc)
kakwo je to ponasanje ? jel ti treba dewojka za opustanje ?
kakwo je to ponasanje ? jel ti treba dewojka za opustanje ?
TotalWar-Gaming NOVI DOMEN www.totalwar-gaming.re.rs Registrujte se ! :)
brate VUKOVAR decko zasluzio admina,evo ja cu mu dati mog admina ako treba,mislim da bi bio najbolji admin,samo da malo vise igra...bas se trudi da pomogne u razvoju servera...Ban3^ ::Iskreno mislim da u ovoj prici baneee nije trebao dobiti ban nego sam vodohodic,ne vidim ja kojom si ti zaslugom postao admin ,ali oke necu da se mesam ,ako mislis da je zasluga sto si aktivan na serveru to i bas i nije ...znas ko je zasluzio admina vukovar ! Zbog njegovix predloga za server i pomaganja oko svega ,e to ti se zove zasluga a ne ovo sto ti mislis .
darko ja bio voleo da dobijes admin,zato sto te znam i znam da imas iskustva sa admin i dobro radis taj posao...al jbg jos nisi zasluzio pre si na serveru igro samo povremeno a sad sam te nekako nagovorio da vise igras ovde i da se reg na forum sto si i ucinio,samo nastavi ovako pa ce mozda head admini i razmisliti da ti stave admina (posto neki admini nisu redovni i nisu aktivni na forumu...) al za sad ima likova koji bi po meni pre tebe trebali da dobiju admina ?! Iskreno...SatyricoN ::Baneee ja nisam zasluzio admina ja cu sada da pjacem ja necu dobiti admina ?!Igram swaki dan na serveru xaxa salim se nema weze dali cu da dobijem admina ili ne ja cu igrati i tako na serweru, ali ako ces da mi das admina slobodno
ma nebi vlado zamrzeo svoju zenu,za to nemoras da brines :PSatyricoN ::Vlado sry sto sam te smarao za admina znam nisam zasluzio admina daj nekome ko igra wise od mene i lepsi je od mene
Stwarno sry nadam se da me nisi zamrzeo