E ovako ima 1 problem,ne znam jel samo meni ili jos nekom...U sred runde ne na svakoj mapi desi mi se kao da me neko slay ali ne pise nista.Video sam par puta desilo se jos nekom....Ako mozete da objasnite o cemu se radi
Pozzz....
Pozzz....
TotalWar-Gaming NOVI DOMEN www.totalwar-gaming.re.rs Registrujte se ! :)
Da ali ct dobijaju slay samo ako ih ne raznese c4n0_c0ntr0ll ::Kakaw bug ako ubijes swog on ima opcije koje mu izadju da te kazni a moze i da ti oprosti mozda je neko izabrao da te kazni slay !
2. stwar zadatak Terora je da postawi bombu ako nepostawi u odredjenom vremenu koliko traje runda onda swi terori dobiju slay takaw je plugin isto tako ako counteri ne defuju bombu dobiju i oni slay
n0_c0ntr0ll ::
zadatak Terora je da postawi bombu ako nepostawi u odredjenom vremenu koliko traje runda onda swi terori dobiju slay takaw je plugin isto tako ako counteri ne defuju bombu dobiju i oni slay
n0_c0ntr0ll ::Kakaw bug ako ubijes swog on ima opcije koje mu izadju da te kazni a moze i da ti oprosti mozda je neko izabrao da te kazni slay !
2. stwar zadatak Terora je da postawi bombu ako nepostawi u odredjenom vremenu koliko traje runda onda swi terori dobiju slay takaw je plugin isto tako ako counteri ne defuju bombu dobiju i oni slay
Bvate postoji puno noobova(pocetnika) u csu...pa ono moramo malo lakse sa njima.green ::n0_c0ntr0ll ::
zadatak Terora je da postawi bombu ako nepostawi u odredjenom vremenu koliko traje runda onda swi terori dobiju slay takaw je plugin isto tako ako counteri ne defuju bombu dobiju i oni slay
ovo inache mnogi josh nisu ukapirali