4 posters
opet ban :(
smiley- Pocetnik
- Broj poruka : 8
Godina : 35
Datum upisa : 10.10.2008
- Post n°1
opet ban :(
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°2
Re: opet ban :(
Skinuo sam ti o5.
Ne razumm zasto dobijas ?!
Probaj da pises sve u jedan topic.
Ne razumm zasto dobijas ?!
Probaj da pises sve u jedan topic.
smiley- Pocetnik
- Post n°3
ne znam ni ja pitaj admine... ok pisat cu ubuduce u jedan topic, otvorio sam novi zato da se primjeti prije...
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Godina : 31
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°4
Mislim da sam te ja banovao izgleda da sam pogresio ali nisam te gledao iskreno nego mi je 2-3 admina reklo da su te snimili da imas wh ,pa uvek mene zamole da banujem nekog ,trazicu da admin koji je snimio demo da ga postavi ovde,a ako me je lagao i nije snimio onda ce biti kazne .Izvini jos jednom ...
smiley- Pocetnik
- Post n°5
ma nista, barem si se izvinuo za razliku od NIKACA...dobio sam i popodne ban... i trazio demo niko ga nije stavio... bas me zanima demo i volio bi ga pogledat mozda ima nekih dobrih killsova pa za neki filmic ali ako ovako nastavite bezveze dijelit banove cim vam je neko sumnjiv nece vam server nikakvu reputaciju imat...
- Post n°6
O da znam ja se uvek izvinem ako sam pogresio ,ali kako sam vec rekao ja te nisam gledao zato sto sam dobio poruku od ostalix admina da su snimili demo i rekli mi da te banujem ja sam to ucinio sad u roku od 2 dana ocekujem da se demo postavi!
tomke- Napredni Clan :)
- Broj poruka : 28
Datum upisa : 04.10.2008
- Post n°7
Post obrisan zbog krsenja pravila foruma!
Ban3^
Ban3^
smiley- Pocetnik
- Post n°8
dobro nije bas koliko godina nego mjeseci... al ostalo je sve istina sto se mene tice ne moras mu skidat admina niti sam ti ja to reko to je tvoj problem...
tomke- Napredni Clan :)
- Broj poruka : 28
Datum upisa : 04.10.2008
- Post n°9
Jao smiley igrali smo zajedno na Balkan vise od godinu dana nemoj da kenjas..kada smo imali klan..hehee
...stvar sredjenja
Za sve admine ne ban SMILEYA!
pozz
...stvar sredjenja
Za sve admine ne ban SMILEYA!
pozz
- Post n°10
Tomke smiri zivce malo i caps lock ,kao da ne znas da je zabranjen na forumu ...kao sto vidis problem je resen malo kasnis ! Nema veze sto si admin ista su pravila za sve tako da molim bez caps lock i ikakvog deranja.... Sto se tice Nikca on ne mora da bude registrovan na forumu...vazno je da je aktivan na serveru ... i ako nema demo a banovao je ,kazna nije skidanje admina nego opomena kao sto vec verovatno znas! Drugo ti nisi head admin da bi odlucivao o tome ...mozes samo da kazes head adminu da resi problem a ne ti sam da ga resavas ...kao sto ne smes da stavljas admine bez pitanja head admina tako ne smes ni da ix skidas ...tako je pravilo za sve ovo nije anarhija ... bar ne jos uvek! Tako da molim te postuj pravila bar neka od mnogix ako ti to nije neki problem ...Nikac je super lik pogresio je ovog puta ,pa sta ?To nije razlog da mu se skine admin ,uf kakva fama ...Lik je dobio unban i resen problem!Da jos nesto ni ti do nedavno nisi bio registrovan na forumu tako da nemoj da pricamo o tome ja sam dosta ,dosta kasnije dosao posle tebe na server a imam vise postova,tako da molim te nemoj o tome .
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°11
Topic ide u kanut.
Razlog: Tema resena!
Razlog: Tema resena!