Ovaj topic je otvoren da bi se uputile zalbe a i pohvale na nove admine ,tako da ne bi bilo zalbi na serveru nego ovde! Novi admini su : Baneee,Micetaaaa(3mpty),Shawn,Dr.house i Nikac ...valda nekog nisam zaborawio ...trenutno brojne stanje admina je preveliko tako da bi molio da se na ovoj temi ne trazi admin acess,tj amx!
+2
Baneee
Ban3^
6 posters
Novi admini
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Godina : 31
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°1
Novi admini
Baneee- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 701
Datum upisa : 25.08.2008
- Post n°2
Re: Novi admini
pff bro ti mene stavljas u listu za skidanje admina ? :S dobro ionako sam reko da mi skinu ima previse admina a ja se nebi bunio posto razumem,a ne ko ostali sto bi digli paniku...
- Post n°3
Bro to nije lista za skidanja admina nego pohvale i kritike ,samo sam stavio sve u jedan topic da ne bi otvarao za svakog posebno....tebi ne bi nikako skidao amx nema sanse nego imam primedbe licno na neke admine pa sam zato ovo postavio i ako bude primedba na te admine ja im odma skidam amx bez ikakvog upozorenje! A ti nisi taj ,tako da uzivaj i nemoj se ljutiti na powera za svaku sitnicu proci ce njega to ,samo opusteno igraj! Znam da imas pwned clan ,tako da se ne ljutim sto neces da udjes u ns hc ,a i da nemas clan i da neces da udjes to je tvoja stvar a ne moja ,tako da nema ljutnje!
n0_c0ntr0ll- HeadAdmin
- Broj poruka : 194
Datum upisa : 04.07.2008
- Post n°4
n0_c0ntr0ll
Ban3^ nemozes nikom da skines admina 1 pitas mene pa ja skidam ima puno admina :P:P:P:P
- Post n°5
Sta mislis da ja ne mogu da ti provalim u kucu uf kako ne bix mogao ! Samo tvoja baba ce me vija ! lol
Blažo- Pocetnik
- Broj poruka : 9
Godina : 30
Datum upisa : 22.12.2008
- Post n°6
no controll jel mogu ja da dobijem admina (moj name je : BlAzHo CrAzY HeAd$h007eR , 6na3x0 ili blAzhO*)
Blažo- Pocetnik
- Broj poruka : 9
Godina : 30
Datum upisa : 22.12.2008
- Post n°7
e bane sorry sto sam trazio admina jer nisam vidjeo da pise da se ne trazi ali bas dugo igram na totalu pa mislim da bix mogao da dobijem admina...
Andrey- SuperForumas :D
- Broj poruka : 117
Datum upisa : 19.12.2008
- Post n°8
Imam primedbu na admina DADA i na admina MICETA...ostali su tu i tamo ok... Ovo dvoje nista ne znaju o AMX-u BREE!!! Loodaci!!
- Post n°9
Dada vise nije admin a ni miceta tako da nigde problema.
- Post n°10
jee .. ok onda nemam primedbi..samo mislim da head admini nemaju pojma.. treba mene za heada staviti..
hahahahhahahahhahah saaaalim se ..
hahahahhahahahhahah saaaalim se ..
- Post n°11
Dobri su admini sada i sve je kako treba.
- Post n°12
narawno.. potpuno se slazem
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°13