TotalWar-Gaming NOVI DOMEN www.totalwar-gaming.re.rs Registrujte se ! :)

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
revolution
Ban3^
v0d0h0d1c^
7 posters

Smejite se da mi ne propadne fora...xD

Anketa

Da li vam se svidjaju moji vicevi??

[ 10 ]
    Smejite se da mi ne propadne fora...xD Vote_lcap83%Smejite se da mi ne propadne fora...xD Vote_rcap [83%] 
    [ 2 ]
    Smejite se da mi ne propadne fora...xD Vote_lcap17%Smejite se da mi ne propadne fora...xD Vote_rcap [17%] 

Ukupno Glasova: 12
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^
    V.I.P Clan :)

Broj poruka : 447
    Godina : 32
    Datum upisa : 12.10.2008

Smejite se da mi ne propadne fora...xD Empty Smejite se da mi ne propadne fora...xD

Počalji od v0d0h0d1c^ Čet Okt 30, 2008 12:44 pm

Ewo malo mojih viceva... Razz
    Jase Cigan konja sa prikolicom kod kruznog toka,i zaustavi ga pandur.Kaze Ciga...nemoj bate...nemam pare...daj evo ti
    pogledaj sta ima u mojoj prikolici sta ti se svidja...i pandur kao ajde...i nadje nesto i pita Cigu:"Sta ti je ovo"...a Ciga ce:"Kokosovo mleko"....i pandur kao ajde da probam...i popije...i kaoo uuu super ti ovo mleko...ajde pici nema kazne Cigo...a Ciiga ce:"DJIHA KOKOSE"!!!!

Takmicili se Nemac,Rus i Srbin ko ce najbolje da se ispovraca....a svinja ih ocenjuje...I prvi Nemac...ispovraca se on:"Bljaa"...kaze svinja 4+...Sledeci Rus:"Bljaaa"...svinja kaze 5...i svi Rusi:"Oleeee"....i na kraju Srbin dolazi:"Bljaaa"...svinja pomirise..."Bljaaaa"....(ovaj je krvav,mozda necete razumeti ovako)...xD

Jure Nemci Partizane....i Partizani se sakriju u bunar...dolaze Nemci ispred bunara i kao....:"Gde su?"...i cuje se odjek iz bunara:"Gde su"...Nemci:"Mozda su u sumi?"....iz bunara:"Mozda su u sumi?"....Nemci:"A da bacim bombu u bunar?"...a iz bunara:"MOZDA SU U SUMI????"....xD

Sakrili se Partizani kod babe jedne..i dolazi Nemci..."Baba gde su Partizani?"...baba kaze ne znam...a komandir ce:"Seci ruku"....oni opet:"Baba gde su Partizani?"....baba kaze ne znam bre....komandir:"Seci drugu ruku"....oni opet:"Baba gde su Partizani?"...baba o5 kaze ma ne znam bre....komandir:"Seci obe noge"..i vide Nemci da matora stv ne zna gde su..i oni odu...i Partizani izlaze...i kao:"Jao baba hvala ti mnogo,i da znas u lazi s kratke noge!!"

Idu 2 mrava...i odose..............

Idu dva balona pustinjom i naidju na kaktus....i prvi kaze:"Pazi kaktussssssssssssss"....a drugi ce:"Sad mi kazesssssssssss"

Idu dva frizidera pustinjom i naidju na kaktus...prvi ce:"Pazi kaktussssssss" ...a drugi:"Sta se trpipujes nismo baloni Question ?!"

Idu dve cackalice ulicom i naidju na lizalicu i kazu:"Vidi ovog glavonju!"

U sumi zabranio lav da se sere po okolini....i napravili WC...i guzva u WC-u..a meda ne moze da se strpi...i on otrci iza zbunja i iskenja se ko zmaj....i u tom trenutku nailazi lav...i meda brze bolje gowno u ruke...i lav ga pita:"Medo sta ti to u ruci??"...a meda ce:"Leptir"...kaze lav daj da vidim...a meda mu neda...ovaj rikne na medu..i meda otvori sake kad ono gowno...i meda ce:"UUUU AL SE LEPTIR ISKENJAO!!!!"

Idu 2 zrna pustinjom...i jedan ce:"U vidi sto je guzva danas"

Idu 2 krastvca ulicom..i nailazi tegla....i krastavci ce:"Ju bezi murija"

Ulazi provalnik u kucu...i odjednom se cuje:"Isus te gleda"...provalnik se osvrce...nema nikoga....on pocne da krade...i opet se cuje:"Isus te gleda"..on upali svetlo i vidi papagaja....i provalnik ga pita:"Ko si ti?"...a papagaj ce:"Ja sam Mojsije"...provalnik:"Koja ti je budala dala ime Mojsije?"...a papagaj:"Ista ona koja je pit bullu dala ima Isus!!"

Dva vrabca u Crnoj Gori sede na grani...i dolazi treci..i kaze:"DJE STE SOKOLI!"

Kako slon moze da se popne uz drvo???Sakrije se u lesnik i ceka da ga veverica odnese

Kako ubaciti zirafu u frizider??Otovoris vrata frizidera...i ubacis je...zatvoris vrata!

Kako slona ubaciti u frizider???Otovoris vrata,izvadis zirafu...i ubacis slona,zatvoris vrata!

Idu dve dlake ulicom i jednu zgazi auto..a druga ce:"UFF ZA DLAKU!"

To je to...imam jos,al posto sam ove viceve rucno pisao...ne mogu vise Very Happy...z0p Razz Cool
    Ban3^
    Ban3^

Broj poruka : 984
    Godina : 31
    Datum upisa : 12.09.2008

Smejite se da mi ne propadne fora...xD Empty Re: Smejite se da mi ne propadne fora...xD

Počalji od Ban3^ Čet Okt 30, 2008 2:49 pm

Meni se svidjaju onaj sa kokosom je extra ,ma svi su dobri ! Dao sam vote "da mi se svidjaju"! Razz
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^

Smejite se da mi ne propadne fora...xD Empty Re: Smejite se da mi ne propadne fora...xD

Počalji od v0d0h0d1c^ Čet Okt 30, 2008 10:10 pm

Ban3^ ::Meni se svidjaju onaj sa kokosom je extra ,ma svi su dobri ! Dao sam vote "da mi se svidjaju"! Razz
    Hvala...to se ceni Razz Very Happy lol!
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^

Počalji od v0d0h0d1c^ Sub Nov 01, 2008 10:27 pm

Ne mogu da verujem da niko ne comm moje viceve!!! :S:S:S:S:(SadSadSad
    revolution
    revolution

Broj poruka : 269
    Godina : 33
    Datum upisa : 16.10.2008

Počalji od revolution Sub Nov 01, 2008 10:59 pm

Super su ti vicevi Laughing Wink
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^

Počalji od v0d0h0d1c^ Ned Nov 02, 2008 1:49 am

revolution ::Super su ti vicevi Laughing Wink
    Hvala brate Very Happy... afro
    Ban3^
    Ban3^

Počalji od Ban3^ Ned Nov 02, 2008 7:47 am

Ovo je bilo nisko ...zar sam ja niko ?Dobro ,dobro ...Very Happy
    revolution
    revolution

Broj poruka : 269
    Godina : 33
    Datum upisa : 16.10.2008

Počalji od revolution Ned Nov 02, 2008 6:14 pm

Ban3^ ::Ovo je bilo nisko ...zar sam ja niko ?Dobro ,dobro ...Very Happy

ccc... lol!
    Baneee
    Baneee

Broj poruka : 701
    Datum upisa : 25.08.2008

Počalji od Baneee Ned Nov 02, 2008 6:41 pm

ahah Bra v0d0 spustio si mu,tako mu treba STREBERU malom Razz
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^

Počalji od v0d0h0d1c^ Ned Nov 02, 2008 7:48 pm

A brate nemam ja leba od jednog comm-a Very Happy:P
    Ban3^
    Ban3^

Počalji od Ban3^ Ned Nov 02, 2008 9:10 pm

Ja se vredim ko 2 Very Happy ccc ,salim se Very Happy baneee ipak nisam ja ispao na slici ko strebercina ccc Very Happy
    Baneee
    Baneee

Broj poruka : 701
    Datum upisa : 25.08.2008

Počalji od Baneee Pon Nov 03, 2008 12:18 am

hmm mrzi da postavljam moje slike,to je bila slika za maturu pa tako je i igledalo Razz a ovako pff Very Happy za razliku od tebe hmm duga kosa ovo ono...zaboravio da se sisa kolko streba Razz:P
    v0d0h0d1c^
    v0d0h0d1c^

Počalji od v0d0h0d1c^ Pon Nov 03, 2008 1:49 am

Kakve veze ovi postovi imaju sa vicevima???o.O...NE KVARITE MI TOPIC!!!!Very Happy:P (streberi jedni!xD)
    Kiwi
    Kiwi
    SuperForumas :D

Broj poruka : 164
    Godina : 28
    Datum upisa : 18.12.2008

Počalji od Kiwi Ned Dec 21, 2008 4:35 pm

Najbolji mi je onaj sa babom
    fTs.SpLoOsH 4 anGry^
    fTs.SpLoOsH 4 anGry^
    Pocetnik
    Pocetnik

Broj poruka : 14
    Datum upisa : 19.12.2008

Počalji od fTs.SpLoOsH 4 anGry^ Ned Dec 21, 2008 4:55 pm

extra vicevi !!!svaka cast
    Andrey
    Andrey
    SuperForumas :D

Broj poruka : 117
    Datum upisa : 19.12.2008

Počalji od Andrey Uto Dec 23, 2008 12:04 am

vrh vicevi bato... samo sto sam cou za kokosa ranije lol! lol!

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Pet Nov 22, 2024 9:02 am