Juce sam bio u nekoj igraoni u centru . . . imaju samo STEAM cs. . . i nisam mogao da udjem na vas server. . . predlazem vam da nabavite THE NEW STEAM CS 1.6 UPDATE (protocol 48 ) jer niko ko igra na STEAMU ne moze da igra kod vas . . .
5 posters
SAVET . . .
Baneee- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 701
Godina : 31
Datum upisa : 25.08.2008
- Post n°2
Re: SAVET . . .
NIJE TACNO!!moj drug (Satyricon) ima STEAM a igra na totalu takodje i NIKAC ima steam...a bio sam i ja u nekoj igraoni u centru ko u nekom podrumu da je igraona i tu samo imas steam a igro sam na serveru...tako da ovo sto si napisao nije tacno !
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°3
Vukovar nije to tacno da nije mogao zbog steama da udje.
Imamo nekoliko igraca koji imaju steam i igraju bez problema.
Imam konzolu sa kojom mogu da vidim ko koristi sta tj preko cega pokrece cs.
Sigurno je nesto drugo
Al hvala sto si nam rekao
Imamo nekoliko igraca koji imaju steam i igraju bez problema.
Imam konzolu sa kojom mogu da vidim ko koristi sta tj preko cega pokrece cs.
Sigurno je nesto drugo
Al hvala sto si nam rekao
[SWB]VUKOVAR- SuperForumas :D
- Broj poruka : 176
Datum upisa : 24.09.2008
- Post n°4
Pa brate sinoc sam bio u ZMAJ JOVINOJ ta igraonica u podrumu zove se " NET 021 " i nije se moglo igrati . . .
ne znam zasto ali izbacivalo je da je potreban protocol 48 a totalwar ga nema. . ..
ne znam zasto ali izbacivalo je da je potreban protocol 48 a totalwar ga nema. . ..
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°5
E nije ti to do steama ja bre kad ocu da udjem na neki server u internet listi meni nece ni na jedan bas zbog toga.
Baneee- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 701
Datum upisa : 25.08.2008
- Post n°6
bili smo u istoj igraoni i ja sam bio u ovoj,verovatno si seo za komp koji ima problem posto sam ja igro odadve na totalu...[SWB]VUKOVAR ::Pa brate sinoc sam bio u ZMAJ JOVINOJ ta igraonica u podrumu zove se " NET 021 " i nije se moglo igrati . . .
- Post n°7
Da i ja sam igrao pre neki dan preko steam i usao sam na server bez ikakvix problema a i takodje vidjam ostale igrace koji imaju steam ,kazem ti meni skoro ni jedan server preko neta ne radi trazi nesto 48 a total war ima 47 nesto kenja bre ko ce ga znati .
n0_c0ntr0ll- HeadAdmin
- Broj poruka : 194
Datum upisa : 04.07.2008
- Post n°8
n0_c0ntr0ll
Nije do nas nego to steama nesto se steam bode kao lud ja bio kod coL.fRoD[A] i njemu nije teo da udje i kad je reinstalirao steam onda je usao
- Post n°9
Pa da verovatno je u igraoni isti problem,verovatno se na tom kompu tako zadesilo ...ma ko ce ga znati .
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
- Post n°10
Tema u kantu.