4 ste head admini...a na serevru vidjam samo powerslava,a ponked al retko kd i gandru... sto se tice smekera i luke nisam ix video na serveru od kad igram na vasem serveru bolje da je tara head admin a ne njen brat.pa ocu da pitam sto neigrate ajde sad pocela skola al i preko raspusta vas nije bilo...pa dolazite vas je server bice i vise igraca...BRAVOOO sto je dobio belphegor admin,nece biti tolko citera na serveru!
4 posters
pff jedno pitanje sa head admine ,)
Baneee- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 701
Godina : 31
Datum upisa : 25.08.2008
- Post n°1
pff jedno pitanje sa head admine ,)
n0_c0ntr0ll- HeadAdmin
- Broj poruka : 194
Datum upisa : 04.07.2008
- Post n°2
n0_c0ntr0ll
Ko kaze da ja nedolazim mozda nedodjem 2 dana za redom , ali dolazim nekad nemogu ima da se uci
ali dolazim danas sam bio
ali dolazim danas sam bio
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
Ja sam uvek kad imam slobodnog vremana na serveru.
Dolazi i Gile i b.z.v.z. i StillNoob nije da nas nema
Istrebljujemo citere
Istrebljujemo citere
mozda stilln00b istrebljuje citere a gille svakog ko mu se nesvidja,a za bzvz neznam ni da je admin a sto se tebe tice pokusaj malo vise da upotrebljavas komandu amx_bann ili kako oces banipPowerslave ::Ja sam uvek kad imam slobodnog vremana na serveru.
Istrebljujemo citere
///n0_c0ntr0ll ::
Ko kaze da ja nedolazim mozda nedodjem 2 dana za redom , ali dolazim nekad nemogu ima da se uci
ali dolazim danas sam bio Very Happy
oo pa ajde mnalo vise na cs bwe nemate da se strebate 6 sati ccc...al ajde vazno da dolazite makar malo...Smile
Poslednji izmenio Powerslave dana Pet Okt 03, 2008 12:42 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Nemoj spamovati,premestio sam ti sve u jedan post (Powerslave))
Ban3^- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 984
Datum upisa : 12.09.2008
Pa da bolje da je Tara head admin nego luka ,to se slazem.......ali to sto kazes da nemora da uci 6 sati ,gandra mora i vise lol ....on uci po ceo dan !
lolz ja nemogu da izdrzim 1 sat da uchim rekord mi bio 3 sata al imo sam 10 pauza
Ma ja ako sklopim 30 minuta ucenja ja sam car ali to za gandru nikada nece predstavljati problem stvarno treba neke stvari da se izmene kao naprimer head admini powerslave,No controll,Luka# ...no controll igra na serveru moze se reci ...powerslave uredjuje forum i tu je na serveru kad tad ... ali luku ne vidjam stvarnooo ... mislim da bi trebao da bude vote na pubu Tara mesto luke za head admina
ulizujes je tari a eee matori nemoj preko cs-a heh odes lepo izvedes na sladoled ili pice malo hmm...
Powerslave- V.I.P Clan :)
- Broj poruka : 1394
Godina : 104
Datum upisa : 05.07.2008
Baneee to i ja brate kazem a on mi nest tu kao ... ccc
Ja cu mu dam pare bre
Ja cu mu dam pare bre
- Post n°10
Re: pff jedno pitanje sa head admine ,)
heh tako treba Bane matori samo ti muvaj al ne preko igrice to samo ako ima neko Fu*a pa na 1 noc axxax a ja mislim da tara nije fu*a pa lepo na sladoled al sad je pomalo zima pa u bisoskop kupi joj kokice i tako...
- Post n°11
Lol jebem vam !!! Ja tek sad video post bem vam seku! svima ! Cuj tara bre ! lol Imam ja druge planove lalala xD
- Post n°12
Tema ide u kantu.
Razlog:Problem resen odavno.
Razlog:Problem resen odavno.